9 Haziran 2009 Salı

MEB, alan değişikliği kılavuzunu yayımladı

2009 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine ilişkin başvuru kılavuzu için tıklayınız.
T.C.MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞIPersonel Genel Müdürlüğü
Sayı : B.08.0.PGM.0.23.10.03- / HAZİRAN 2009Konu : 2009 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliği
……………..VALİLİĞİNE(İl Millî Eğitim Müdürlüğü)
İlgi : 2009 Yılı Öğretmenlerin Alan Değiştirme Kılavuzu.
Öğretmenlerin 2009 yılı Alan Değiştirme Kılavuzu, Bakanlığımızın http://personel.meb.gov.tr internet adresinde yayınlanmaktadır.
Hatalı başvuruların önlenmesi amacıyla Bakanlığımızın http://ilsis.meb.gov.tr internet adresinde bulunan Alan Değişikliği, Başvuru Formu üzerinde kontrol konulmuştur. Öğretmenlerin İLSİS Özlük Modülü’nde kayıtlı bilgileri esas alınarak getirilen bu uygulama ile aynı zamanda ilgililerin yönlendirilmeleri de hedeflenmiştir.
Öğretmenlerin alan değişikliğine esas olan hizmet puanı, hizmet süresi ve zorunlu hizmet durumu bilgileri İLSİS Özlük Modülü’nden alınmış, başvuru formuna yansıtılmış ve İlgi Kılavuz hükümleri çerçevesinde başvurusu kontrol edilmektedir.
Belirtilen başlıkları başvuru formu üzerinde işaretleyerek başvuranların durumları, onay yetkisi verilen birimlerce kontrol edilecektir. Bu konudaki sorumluluk onay veren yetkiliye ait olacaktır.
Hatalı tercih yapanların başvuruları, başvuru süreci içinde reddedilecek, yeniden tercihte bulunmaları sağlanacaktır.
Başvuru ve onay işlemlerinin, İlgi Kılavuz hükümleri çerçevesinde ve süresi içinde aksatılmadan yürütülmesi hususunda gereğini rica ederim.
Necmettin YALÇINBakan a.Genel Müdür
2009 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine ilişkin başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Hiç yorum yok: